Her følger eksempeltekst brukt i instruks for oppsett av Cookie Consent i Enfold for å gi et utgangspunkt for tilpasset norsk tekst.

---

Cookie Consent Message Bar

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke Enfold Demo, må du samtykke for at vi skal kunne bruke informasjonskapsler i samsvar med denne erklæringen. Dersom du ikke samtykker, kan du avslå forespørselen, eller endre dine innstillinger.

Godta

Tillat bruk av informasjonskapsler; du kan alltids trekke tilbake samtykket senere

Avslå

Ikke tillat bruk av informasjonskapsler eller tjenester - noen funksjonaliteter på nettstedet vårt kan ikke fungere som forventet.

Innstillinger

Få mer informasjon om informasjonskapsler og velg hvilke du ønsker å tillate eller ikke.

Aksepter bruk av informasjonskapsler

Tillat bruk av informasjonskapsler; du kan alltids endre samtykket senere

Avslå

Ikke tillat bruk av informasjonskapsler eller tjenester - noen funksjonaliteter på nettstedet vårt kan ikke fungere som forventet.

Informasjonskapsler og personvern

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi kan be om at informasjonskapsler blir satt på enheten din. Vi bruker informasjonskapsler for å vite når du besøker nettstedene våre, hvordan du samhandler med oss, for å berike din brukeropplevelse og for å tilpasse forholdet ditt til nettstedet vårt. Klikk på de ulike kategorioverskriftene for å få mer informasjon. Du kan også endre noen av preferansene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av visse typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedene våre og tjenestene vi kan tilby.

Essensielle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for å tilby deg tjenester som er tilgjengelige gjennom nettsiden vår og for å bruke noen av dens funksjoner.<br /><br />Siden disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for å levere nettsiden, vil avslag på dem påvirke hvordan nettstedet vårt fungerer. Du kan alltid blokkere eller slette informasjonskapsler ved å endre nettleserinnstillingene dine og tvinge blokkering av alle informasjonskapsler på dette nettstedet. Men dette vil alltid be deg akseptere/avvise informasjonskapsler når du besøker nettstedet vårt på nytt.<br /><br />Vi respekterer fullt ut om du velger å avvise informasjonskapsler, men for å unngå å spørre deg igjen og igjen, ber vi deg vennligst tillate oss å lagre en informasjonskapsel for dette. Du står fritt til å velge bort når som helst eller velge inn for andre informasjonskapsler for å få en bedre opplevelse. Hvis du avviser informasjonskapsler, vil vi fjerne alle satt informasjonskapsler i vårt domene.<br /><br />Vi gir deg en liste over lagrede informasjonskapsler på datamaskinen din i vårt domene, slik at du kan sjekke hva vi har lagret. Av sikkerhetsgrunner har vi ikke mulighet til å vise eller endre informasjonskapsler fra andre domener. Du kan sjekke disse i sikkerhetsinnstillingene til nettleseren din.[av_privacy_allow_cookies]<br /><br />[av_privacy_accept_essential_cookies]

Google Analytics Cookies

<p>Disse informasjonskapslene samler inn informasjon som enten brukes i aggregert form for å hjelpe oss med å forstå hvordan nettsiden vår blir brukt eller hvor effektive markedsføringskampanjene våre er, eller for å hjelpe oss med å tilpasse nettsiden og applikasjonen vår for deg for å forbedre opplevelsen din.<br><br>Hvis du ikke ønsker at vi sporer besøket ditt på nettstedet vårt, kan du deaktivere sporing i nettleseren din her:</p>  [av_privacy_google_tracking]

Andre eksterne tjenester

<p>Vi bruker også ulike eksterne tjenester som Google Webfonts, Google Maps og eksterne videotilbydere. Siden disse leverandørene kan samle inn personlig data som din IP-adresse, gir vi deg muligheten til å blokkere dem her. Vær oppmerksom på at dette kan redusere funksjonaliteten og utseendet til nettstedet vårt betydelig. Endringer vil tre i kraft når du laster inn siden på nytt.<br /><br />Innstillinger for Google Webfont:</p>[av_privacy_google_webfonts]<p>Innstillinger for Google Maps:</p>[av_privacy_google_maps]<p>Innstillinger for Google reCaptcha:</p>[av_privacy_google_recaptcha]<p>Videovisning fra Vimeo og Youtube:</p>[av_privacy_video_embeds]

Personvernregler

Du kan lese detaljert informasjon om informasjonskapsler og personverninnstillinger på vår personvernsiden. <br><br>[av_privacy_link]

Refuse Cookie Warning

Når du avviser alle informasjonskapsler, kan denne nettsiden kanskje ikke fungere som forventet. Vennligst sjekk vår innstillingsside og velg bort informasjonskapsler eller funksjoner du ikke ønsker å bruke, og aksepter informasjonskapsler. Du vil bli vist denne meldingen hver gang du åpner et nytt vindu eller en ny fane.

\n\nEr du sikker du vil fortsette?