Ved å legge lenke på ei heil kolonne, som ka bestå av fleire element, f.eks. som her: tittel, bilde og knapp, så er det det same kor ein klikkar. Den same lenka virkar for heile boksen.

Først:

Finn lenka til PDF-en og kopier den (gå til Media > klikk på mediet du vil ha > Dobbelklikk på og kopier en lange Fil-URL (til høgre)

Gå til sida der du skal bruke lenka > Edit side

Finn kolonna/boksen du vil redigere. Klikk på ramma øverst på kolonna og klikk på rediger-ikonet Edit column (firkanten til høgre):

Edit Column > Advanced (a) > Column Link > klikk på No link og vel Set manually (b) > der det står http limer du du lenka du har kopiert c).

Klikk Lagre nede til høgre og deretter Oppdater (oppe til høgre). No er heile kolonna klikkbar med same lenke.

(Om ikkje endringane dine fungerer med det same, så trykk Purge Cache øvst på verktøylinja for å rense systemet).